För gator och landsbygdsvägar

Snowek
Diagonalplogar

Diagonalplogar för traktorer och hjullastare

Optimal snökastning med den revolutionerande mekanismen för att undvika kollisioner

Snowek-Diagonalplogar och fjärils snöplogar är ny typ av universalplogar för renhållning av tätområden, gång- och cykelleder, vägnät och gårdsplaner. I plogen förenas vingens goda kastegenskaper och en patenterad mekanism för kollisionsdämpning, som betydligt minskar risken för att arbetsmaskinen skadas.

Mekanismen består av en fjädrad flexibel släde som rör sig bakåt och uppåt och vars rörelsemarginal räcker till att ta sig över höga hinder. Dessutom kan flexibla slädar sänkas nedåt med en frontlastare och på så sätt öka vingens marktryck under plogning. 

Snowek diagonalplogar - egenskaper

Snowek diagonala plogar levereras med bultade basmaskinadaptrar som gör det enkelt att byta basfordonet men fortsätta med Snowek -plogen

Snowek plogar är utrustade med standardklippta skärblad med en standardiserad håldelning. Detta ger dig en mängd olika alternativ efter köpet av snöplogen. Snowek reservdelsnav ligger på Helsingfors-Vanda internationella flygplats med leverans över natten möjlig överallt i världen.

Alla Snowek-plogar är pulverlackerade och utrustade med bultade adaptrar, standardiserade blad och andra delar. Detta gör reparationer och service enkelt.

Snowek Diagonal snöplogar - modeller

Tekniska specifikationer

Standardutrustning

Dessa funktioner ingår i varje Snowek diagonalplog

Snowek -upplevelser

Galleri

Snowek Diagonalplogar - Videos

Snowek diagonalplogar - Bilder

Börja här
Begär en offert och vårt säljteam hjälper dig med ditt plogval.

Snowek Diagonalplogar

Be om en offert
  • Flera modeller
  • Frakt ingår
  • Plug & Play
  • Finansiering tillgänglig