För område underhåll

Snowek
U-plogar

Snöplogar av högsta kvalitet för hjullastare, traktorer och kompaktlastare

Snowek U-plogar är skalbara plogar, som passar för skiftande områden och med hjälp av dem är det enklare och mer effektivt att styra snön än med något annat snöredskap. Snowek U-plogarnas vingar och mellanpartierhar vida svängvinklar, vilket gör det enkelt att rengöra även smala gångar eller parkeringsrutor med plogen. Dessutom är det lätt att effektivt dra nytta av plogarnas mångsidiga arbetsställningar tack vare den enkla styrlogiken. Snowek U-plogar är särskilt kända för sin underhållsfria och frostfria 4-punkts flytande mechanism, positiv roterande skärinkel och optimalt konstruerad skärmekanism. U-plogarna kan användas både med jordbrukstraktorer, med maskiner för fastighetsskötsel och med hjullastare.

ModellLeveranstid
U300Sold out - next batch June 2024
U360Från lager
U420LSold out - next batch June 2024
U420Från lager
U480Från lager
U500HDIn stock 1pc
U540HDSold out - next batch June 2024
U600HDSold out - next batch June 2024

Snowek U-plog egenskaper

Med Snowek optimerad vingstruktur och viktbalans når du effektivitet som ingen annan snöutrustning kan leverera. 

Med Snowek U-plog kan du få betydligt bredare plogbredd även för en liten traktor eller lastare. Detta resulterar i över 40% mer snöuppsamlingsförmåga i ett pass. Den positiva skärvinkeln ökar denna effektivitet ytterligare, eftersom du behöver mindre kraft bakom plogen.

Snowek U-plogar är utrustade med 180 grader (170 grader i U300/U360) vändvingar. Vingarna är också säkerhetsventilstyrda under din snöplöjning. 

Den mittdel av Snowek U-plogar är utrustad med en av branschens största svängvinkel. Svängvinkel på 38 grader ger dig manövrerbarhet som du inte kan hitta med någon annan snöröjningsprodukt. 

Fyra självständiga utskjutbara armar gör att plogen kan snedställas lodrätt och vågrätt. 

Snowek -plogarna är kända för sina "No Freeze" fyrpunkts flytande system. Var och en av de fyra oberoende topplänkarna är bokstavligen underhållsfria utan rädsla för att den flytande ramens flytande funktion ska bli frusen. 

Den positiv skärvinkel på 15 grader samt en robust utlösningsmekanism gör att plogen är robust och samtidigt lätt att skujta framåt.

Snoweks avancerade skärmekanism kan också utrustas med Snowek Zeus dubbla fjädersystem som ökar dina plogars styvhet även med hårdmetallskär för många år framöver.

Lagerbussningarna i bladen på U-plogarna (Modeller U420 – U600 HD) minskar glapp och förlänger väsentligt livslängden på tappar och bussningar.

All Snowek plogar är sandblästrad och pulverlackerad. Sandblästring som basbeläggning garanterar överlägsen färgkvalitet med pulverlackering. Pulverlackering är å andra sidan betydligt mer hållbar beläggningsmetod jämfört med industrins normala metoder för våtfärgning. Dessa lösningar ger din plog det bästa eftermarknadsvärdet.

Plogarna är pulvermålade, de har adaptrar som monteras med bultar och det är lätt att hitta reservdelar tack vare att skären och plogdelar-na har standarddimensioner. 

Snowek snöplogar är utformade med tanke på ditt underhåll och byte av delar. Till exempel är alla skärblad standardlängd och smörjpunkter snabbt att nå.

Snowek U-plogar - Modeller

Tekniska specifikationer

Standardutrustning

Dessa funktioner ingår i varje Snowek U -plog

Snowek -upplevelser

Galleri

Snowek U-plogar - Videos

Snowek U-plogar - Bilder

Be om en offert
Begär en offert och vårt säljteam hjälper dig med ditt plogval.