Kaduille ja teille

Snowek
Alue- ja perhosaurat

Alue- ja perhosaurat traktoreihin ja pyöräkuormaajiin

Edistyksellinen lumenheittokyky yhdistettynä patentoituun joustokelkkaratkaisuun

Snowek AA-series Diagonal plows and PA335 Butterfly plows are new kind of diagonal plows for snow removal on urban pedestrian and bicycle paths, road networks and outdoor areas. The novelty of the Snowek diagonal plows is based on the advanced and patented collision avoidance system. When facing an obstacle, such as manholes or rocks, the spring weighted plow moldboard simultaneously moves up and back and returns the plow on the new surface.

Lisäksi joustokelkkaa voi painattaa etukuormaajalla alaspäin ja näin ollen lisätä aurauksen aikaista siiven maapainetta. 

Snowek alueaurojen ominaisuudet

Snowek-alueaurat toimitetaan pultattavilla peruskonesovitteilla, mikä tekee käyttöönotosta helppoa myös peruskoneen vaihtuessa.

Snowek aurojen kulutusosat ovat standardimittaisia. Aurakohtaiset varaosat ovat saatavilla Snowekin varaosakeskuksesta Helsinki-Vantaan rahtiterminaalien yhteydestä saman päivän noudolla tai yön yli toimituksella.

Snowek aurojen pintakäsittely on ensiluokkaista. Raepuhalletut ja pulverimaalatut teräsrakenteet takaavat aurallesi markkinoiden parhaan jälkimarkkina-arvon vuosiksi eteenpäin. Snowekin huoltoverkosto palvelee kautta Suomen ja varaosakeskus sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän rahtiterminaalien yhteydessä. Varaosat ovat saatavissa saman päivän noudoista yön yli toimituksiin.

Snowek alue- ja perhosaurat - mallisto

Tekniset tiedot

Vakiovarusteet

Nämä varusteet sisältyvät kaikkiin Snowek alueauroihin

Snowek kokemuksia

Galleria

Videot - Alueaurat

Snowek Alueaurat - Kuvat

Pyydä tarjous
Autamme työlaitteen valinnassa mielellämme

Snowek alue- ja perhosaurat

Pyydä tarjous
  • Useita kokoluokkia
  • Toimitettuna perille
  • Asennusvalmis
  • Kysy myös rahoitusta