Kaduille ja teille

Snowek
Alue- ja perhosaurat

Alue- ja perhosaurat traktoreihin ja pyöräkuormaajiin

Edistyksellinen lumenheittokyky yhdistettynä patentoituun joustokelkkaratkaisuun

Snowek alueaurat ja perhosaurat ovat täysin uudentyyppisiä yleisauroja taajama-alueiden, kevyenliikenteenväylien, tieverkoston ja piha-alueiden puhtaanapitoon. Snowek alue- ja perhosauroissa yhdistyvät siiven hyvät heitto-ominaisuudet ja patentoitu törmäyksenvaimennusmekanismi, joka vähentää työkoneen vaurioitumisriskiä merkittävästi. Mekanismi on toteutettu taakse ja ylöspäin liikkuvalla jousipainotteisella joustokelkalla, jonka liikevara riittää korkeidenkin esteiden ylittämiseen.

Lisäksi joustokelkkaa voi painattaa etukuormaajalla alaspäin ja näin ollen lisätä aurauksen aikaista siiven maapainetta. 

Snowek alueaurojen ominaisuudet

Snowek-alueaurat toimitetaan pultattavilla peruskonesovitteilla, mikä tekee käyttöönotosta helppoa myös peruskoneen vaihtuessa.

Snowek aurojen kulutusosat ovat standardimittaisia. Aurakohtaiset varaosat ovat saatavilla Snowekin varaosakeskuksesta Helsinki-Vantaan rahtiterminaalien yhteydestä saman päivän noudolla tai yön yli toimituksella.

Snowek aurojen pintakäsittely on ensiluokkaista. Raepuhalletut ja pulverimaalatut teräsrakenteet takaavat aurallesi markkinoiden parhaan jälkimarkkina-arvon vuosiksi eteenpäin. Snowekin huoltoverkosto palvelee kautta Suomen ja varaosakeskus sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän rahtiterminaalien yhteydessä. Varaosat ovat saatavissa saman päivän noudoista yön yli toimituksiin.

Snowek alue- ja perhosaurat - mallisto

Tekniset tiedot

Vakiovarusteet

Nämä varusteet sisältyvät kaikkiin Snowek alueauroihin

Snowek kokemuksia

Galleria

Videot - Alueaurat

Snowek Alueaurat - Kuvat

Pyydä tarjous
Autamme työlaitteen valinnassa mielellämme

Snowek alue- ja perhosaurat

Pyydä tarjous
  • Useita kokoluokkia
  • Toimitettuna perille
  • Asennusvalmis
  • Kysy myös rahoitusta