Kiinteistöpihoille, parkkialueille, teollisuuteen

Snowek
kauhaharjat

Kauhaharjat pyöräkuormaajiin, liuku-ohjattaviin kuormaajiin sekä traktoreihin.

Varmatoiminen harjakone kevään hiekannostoon, lehtien keruuseen sekä rakennus- ja asfalttityömaille.

Snowek Kauhaharjat soveltuvat hyvin hiekan keruuseen sekä teollisuusalueiden, satamien, sahojen ja asfalttityömaiden ympärivuotiseen puhdistukseen. Kauhaharja kerää eteenpäin ajettaessa tehokkaasti myös suuremman roskan, hiekan ja lehdet.

Peruuttamalla kauhaharjaa, viimeistellään laadukas puhdistustulos.

Snowek kauhaharjat soveltuvat 3,5 tonnin painoisesta peruskoneesta suurempiin kiinteistökoneisiin.

Toimitusajat uusille harjakoneille

MalliToimitusaika
H150 kauhaharja1 viikko
H180 kauhaharja1 viikko
H220 kauhaharja1 viikko
H270 kauhaharja1 viikko
Snowek kauhaharja h220, sweeper, pick up broom
Asfalttityömaat
5/5
Työmaat
5/5
Kiinteistönhoito
5/5
Jalkakäytävät
3/5
Kadut
1/5

Snowek kauhaharjojen ominaisuudet

Vakiovarustukseen kuuluvan tappikellunnan avulla kauha-harja saadaan seuraamaan tarkasti harjattavan alueen pintaa ja kerättävät epäpuhtaudet saadaan poistettua kerta-ajolla.

Yksinkertainen ja varmatoiminen rakenne yhdistettynä suureen keräyskapasiteettiin tekee kauhaharjasta erinomai-sen valinnan vaihteleville työmaille.

Snowek kauhaharjat ovat tunnettuja kyvystään hallita paksu-jakin hiekkakerroksia, kiviä ja teollisuusroskaa. Suuri roska-säiliö takaa tehokkaat harjaustunnit!

Kauhaharjat vastaavat kuljettajien mieltymyseroihin kattavalla varustelulla. Lisävarusteina asennettavissa mm. tukirullat, korkeapainepölynsidontajärjestelmä, painepesuri, sivuharja tai perinteinen kastelujärjestelmä.

Kauhaharjan huulilevyt ovat standardimittaisia ja helppoja vaihtaa. Lisäksi lokasuojan kaaret ovat saatavana varaosina ja vaihdettavissa yksitellen.

Kauhaharjojen lamellien vaihto on nopeaa, eikä vaadi erikoistyökaluja. Lisäksi rasvattavat kohteet ovat helposti saavutettavissa. Snowekin varaosakeskus sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän rahtiterminaalien yhteydessä. Osat kulkevat yön yli, tai tarvittaessa saman päivän noudolla.

Kauhaharjan hydrauliikkaöljyn tarve on minimissään 45l/min. Tämä mahdollistaa laitteen tehokkaan käytön lähes jokaisella painoltaan riittävällä peruskoneella.

Snowek harjalaitteet saavat ensiluokkaisen pintakäsittelyn. Kauhaharjat raepuhalletaan ja pulverimaalataan, mikä takaa perinteisiä märkämaalattuja teräskomponentteja paremman kestävyyden sekä jälkimarkkina-arvon.

Snowek kauhaharjamallit

Tekniset tiedot

Vakiovarusteet
Nämä varusteet sisältyvät kaikkiin Snowek kauhaharjoihin
Lisävarusteet
Valitse kohteeseesi soveltuvat lisävarusteet
Galleria
Snowek kauhaharjat - kuvagalleria
Pyydä tarjous
Autamme työlaitteen valinnassa mielellämme

Snowek H-series

Pyydä tarjous
  • Toimitettuna
  • Nopea asennus
  • Kysy myös rahoitusta