Pyöritettävät kauhaharjat

Snowek
puomiharjat

´
360° rotating pick-up sweeper for loaders and tractors

Efficiency for sweeping of yards, streets and industrial sites

Snowek Circulus – 360 degrees rotating pick-up sweepers are a new generation tools that significantly improves the efficiency and maneuverability of sand and leaf sweeping.  In only 5 years in the market, Circulus has become Snowek’s most sold sweeper attachmetn with great customer satisfaction for its unrivalled speed and flexibility. 

In addition, compared to a traditional pick-up sweepers, the road safety increases when operators do not have to reverse to get good quality cleaning result.

Circulus bucket sweepers can be rotated full 360-degrees as many rounds as needed. Rotation is implemented with a gear ring that is powered by a hydraulic motor.

Besides unlimited rotation, Circulus sweepers offers also other new features that have not been seen in pick-up sweepers before. Sweepers have almost 30cm wide rubber wheel that stabilizes the bucket when sweeping, flotation system makes sweeping easy and erosion blades on sides of the bucket increase the lifetime of bucket lip plates.

C190 and C220M models are equipped with bolted adaptors that make it convenient to swap between base loader and tractors. Circulus sweepers can also be equipped with the Snowek’s perfected high pressure dust suppression technology that decreases rising dust by 52% compared to traditional water sprinkler systems. 

 

Circuluksen teho perustuu kaivinkoneiden työlaitemaailmasta tuttuun rajattomaan 360 asteen pyörittämiseen. Kuljettaja pystyy hyödyn-tämään harjalaitetta ensiluokkaisella puhdistustuloksella kaikkiin ajosuuntiin ja puhdistamaan myös kanttarinreunat ilman erillistä sivuharjaa.

Circuluksen pyöritystoiminnolla harjakone on aina siinä kulmassa kuin haluat.

 

Circulusten lamellien vaihto on nopeaa, eikä vaadi erikoistyökaluja. Lisäksi kulutuspalat ovat pultattavia ja rasvattavat kohteet ovat helposti saavutettavissa.

 

Circulus-tuotteiden kellunnan avulla harjalaite saadaan seuraamaan tarkasti puhdistettavan alueen pintaa, jolloin kerättävät epäpuhtaudet saadaan poistettua kerta-ajolla.

Circulus kauhaharjojen vakiovarusteisiin kuuluvat leveä tukipyörä, kauhan pyöritin, lokasuoja, pultattavat kulutuspalat myös sivuilla, sekä kelluntamekanismi.

Circulus-kauhaharjat varustellaan markkinoiden johtavilla jopa 1800 litran roskasäiliöillä, jotka tekevät harjaustunneista ennennäkemättömän tehokkaita!

Circulus-kauhaharjoille löytyy töitä hiekan keruun lisäksi asfalttityömailta ja lehden keräyksestä.

Snowekin kehittämä korkeapainepölynsidontateknologia on saatavilla kaikkiin Circulus-malleihin. Korkeapainepölynsidonta säästää hienojakoi-sen sumun ansiosta vedenkulutusta ja vähentää tutkitusti ajonaikaista katupölyä 52% perinteisiin kastelujärjestelmiin verrattuna! 

Snowek Circulus harjakoneiden teräsrakenteet raepuhalletaan ja pulverimaalataan. Tämä perinteistä märkämaalausta laadukkaampi pinnoitusmenetelmä takaa, että Circuluksen arvo myös jälkimarkkinoilla on markkinoiden johtava.

´
Tekniset tiedot

Snowek U-auramallisto

´
Vakiovarusteet

These features you find from every Circulus sweeper

´
Varustelu

Upgrade your Circulus with top-class accessories

´
References

Hear from the Circulus customers

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *